Om Wick Kommunikation ApS

Mit navn er Hanne Wick. Jeg startede Wick Kommunikation i sommeren 2003, næsten samtidig med min 40 års fødselsdag. Med mig i bagagen havde jeg mere end 20 års erfaring inden for kommunikation og markedsføring.

Siden februar 2016 er jeg ansat som udviklingskonsulent og iværksættervejleder i UdviklingOdder i Odder Kommune. Så hvis du er borger eller driver virksomhed i Odder Kommune, har du adgang til

Jeg tager kun få opgaver ind som freelance ved siden af mit job, men har du brug for en oplægsholder inden for emner som iværksætteri og markedsføring, er du meget velkommen til at kontakte mig. Hvis jeg ikke selv kan løse opgaven, hjælper jeg dig gerne med at finde en anden oplægsholder.

Kontakt Hanne Wick

Send en mail, brug kontaktformularen eller ring til 23480033.

Har du brug for at kontakte mig hos UdviklingOdder, kan du læse mere om, hvad jeg kan hjælpe dig med og finde kontaktinfo på hjemmesiden Iværksætter Odder, hvor jeg har samlet alle vores tilbud til iværksættere og små virksomheder i Odder kommune.

Iværksætterhåndbogen

Hanne Wick er medforfatter til Iværksætterhåndbogen, som udkom i august 2014 og fik en 5-stjernet anmeldelsei Børsen. Tredje reviderede udgave udkom i 2019.
Iværksætterhåndbogens hjemmeside
Iværksætterhåndbogens Facebookside

Markedsføringshåndbogen

Hanne Wick er medforfatter til Markedsføringshåndbogen for små virksomheder, som udkom i oktober 2018.
Markedsføringshåndbogens hjemmeside
Markedsføringshåndbogens Facebookside