Om Wick Kommunikation ApS

Mit navn er Hanne Wick. Jeg startede Wick Kommunikation i sommeren 2003, næsten samtidig med min 40 års fødselsdag. Med mig i bagagen havde jeg mere end 20 års erfaring inden for kommunikation og markedsføring. I 2010 omdannede jeg Wick Kommunikation til anpartsselskab.

Online kommunikation og markedsføring

Sammen med et omfattende netværk af stærke samarbejdspartnere kan Wick Kommunikation tilbyde løsning af enhver kommunikationsopgave på internettet, uanset omfang. Jeg kan i den forbindelse stå for rådgivning, behovsafklaring, udarbejdelse af kravspecifikation, sammensætning af leverandør-team samt udarbejdelse af manual, undervisning og support af webredaktører samt rådgivning om søgemaskineoptimering.

Iværksætterrådgivning & virksomhedsudvikling

Wick Kommunikation tilbyder desuden iværksætterrådgivning og rådgivning til mindre virksomheder. I den sammenhæng er jeg tilknyttet Karlbaks team af freelance iværksætterrådgivere.

Siden februar 2016 er jeg deltidsansat som udviklingskonsulent og iværksættervejleder i UdviklingOdder i Odder Kommune. Så hvis du er borger eller driver virksomhed i Odder Kommune, har du adgang til

Mere om Wick

Se nogle af Wick Kommunikations gode kunder.

Jeg er aktiv i en række netværk.

Hvis du gerne vil vide mere om mine erhvervserfaringer, kan du tjekke Hanne Wicks CV - eller kontakte mig pr. tlf., mail eller via kontaktformularen.

JP Aarhus Erhverv

Hanne Wick er klummeskribent på JP Aarhus Erhverv:
Smile with us
Sæt i værk!
Bare det var så enkelt ...
Iværksættere skaber jobs - deres egne
Der findes ingen rigtige iværksættere

Klummen "Iværksætterliv" for UdviklingOdder i Odder Avis

Prissætning - 25. januar 2017
Sæt pris på dig selv - 15. februar 2017
Spænder du ben for din succes? - 1. marts 2017
Kloge partnerskaber - 22. marts 2017
Din arbejdsplads - 3. maj 2017

Iværksætter-håndbogen

Dorthe Klyvø og Hanne Wick har sammen skrevet en håndbog for iværksættere.
Iværksætterhåndbogen kan også bruges i undervisning i entreprenørskab, innovation eller iværksætteri eller til inspiration for fagfolk, der arbejder med rådgivning af iværksættere.

Læs mere om Iværksætterhåndbogen ...

Kontakt Hanne Wick - 2348 0033

Du kan også sende en mail eller bruge kontaktformularen.