Oplæg om iværksætteri

Iværksætterforedrag

Hanne Wick holder oplæg, foredrag og workshops for iværksættere og måske-selvstændige om bl.a.:

  • vigtige overvejelser før start af virksomhed
  • opstart og drift af virksomhed
  • iværksætterens selvopfattelse / mindset
  • det at være sin egen chef
  • værdien af netværk, hvordan skaber man netværk, og hvordan bruger man det rigtigt
  • markedsføring for små penge
  • synlighed på nettet.

Undervisningen er baseret på Hanne Wicks egne erfaringer som iværksætter, selvstændig og medejer af mindre virksomheder, samt på mange års erfaring med rådgivning af iværksættere samt både små og store virksomheder.

Oplæg for fagfolk

Hanne Wick holder oplæg for fagfolk, som møder iværksættere og kommende selvstændige i deres arbejde, f.eks. ansatte på jobcentre og fagforeninger, revisorer, advokater samt undervisere.

Hanne Wick tager udgangspunkt dels i egne erfaringer som iværksætter, dels fra rådgivning af en lang række iværksættere i regi af egen virksomhed og som tilknyttet rådgiver hos Karlbak, samt ikke mindst erfaringer med iværksætterpolitik og iværksætteres vilkår fra fem års medlemskab af Aarhus Kommunes Iværksætterpanel, deltagelse i tænketank, flere år som formand for bestyrelsen i MG50 samt medlemskab af bestyrelsen i Erhverv Aarhus.

Kontakt Hanne Wick - 2348 0033

Du kan også sende en mail eller bruge kontaktformularen.

Kontakt

Kontakt Wick Kommunikation hvis du har brug for en engageret foredragsholder eller underviser til at fortælle om iværksætteri.

Iværksætter-håndbogen

Dorthe Klyvø og Hanne Wick har sammen skrevet en håndbog for iværksættere.
Iværksætterhåndbogen kan også bruges i undervisning i entreprenørskab, innovation eller iværksætteri eller til inspiration for fagfolk, der arbejder med rådgivning af iværksættere.

Læs mere om Iværksætterhåndbogen ...