Google gratis værktøjer

Google konto
Start med at oprette en Google konto for din virksomhed. Når du opretter en konto, får du en mailadresse - en "Gmail". Den Gmail skal du udelukkende bruge til Googles værktøjer, ikke andet. Til gengæld skal du huske ALTID at logge på med denne Gmail, når du vil arbejde med Googles værktøjer.

Google Maps
Opret din virksomhed på Google Maps. Jo mere Google ved om dig og din virksomhed, jo bedre synes Google om dig ... :-)

Google Webmaster Hjælp
Når du har oprettet en Google konto, kan du tilmelde dit website under Webmaster Hjælp - så får du adgang til Googles informationer om netop din hjemmeside. På Googles side Webmaster Hjælp kan du finde alle de oplysninger om Google og links, du som webmaster har brug for: Google Webmaster Hjælp

Google Analytics
Det er en god idé at bruge Google Analytics til at se relevant og detaljeret statistik for din hjemmeside.

Google Ads
Selv om du måske ikke er klar til at annoncere på Google, vil jeg anbefale dig at oprette en Google Ads konto og bruge alle de gode værktøjer, du får adgang til der. Til gengæld vil jeg ikke anbefale dig at gå i gang med at annoncere uden professionel opstartshjælp.

Læs også ...

Hvis du vil vide mere om søgemaskineoptimering / SEO, kan du læse disse artikler:

Kontakt Hanne Wick

Send en mail, brug kontaktformularen eller ring til 23480033.

Har du brug for at kontakte mig hos UdviklingOdder, kan du læse mere om, hvad jeg kan hjælpe dig med og finde kontaktinfo på hjemmesiden Iværksætter Odder, hvor jeg har samlet alle vores tilbud til iværksættere og små virksomheder i Odder kommune.

Markedsføringshåndbogen

Hanne Wick er medforfatter til Markedsføringshåndbogen for små virksomheder, som udkom i oktober 2018.
Markedsføringshåndbogens hjemmeside
Markedsføringshåndbogens Facebookside