Persondatapolitik for Wick Kommunikation

Her du kan finde information om, hvilke data jeg samler om dig, hvad jeg bruger data til, og hvad du kan gøre for at rette, slette eller opdatere de data, jeg har om dig.

Jeg behandler naturligvis dine data i overensstemmelse med EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR), markedsføringsloven samt til de enhver tid gældende love i Danmark.

Hvad forstås ved persondata
Persondata er alle typer information, der direkte eller indirekte kan kobles sammen med en person. Følsomme data. Persondata kan f.eks. være navn, mailadresse, fysiske adresse, fødselsdato, IP-adresse mv.

Persondata
Denne persondatapolitik gælder for alle de informationer, jeg noterer, registrerer eller opfanger om dig, når du bruger mit website, wickkommunikation.dk, når du sender mail eller sms til mig, og når du skriver til mig via sociale medier.

Jeg gemmer kun de persondata, jeg har brug for, f.eks. for at kunne kontakte dig, rådgive eller give support, lave webløsning og sende dig en faktura.

Jeg gemmer ikke dine data længere end højst nødvendigt, men nogle data er jeg nødt til at gemme i op til fem år - eksempelvis de informationer, der står på mine fakturaer.

Persondata som deles med andre
Når du besøger mit website, bliver der samlet anonyme data i Google Analytics. Derudover deler jeg ikke dine data, med mindre du beder mig dele dem med samarbejdspartnere.

Hvis du vil have dine data slettet
Du har ret til at få dine data slettet, og du skal blot kontakte mig, såfremt du ønsker at få data slettet. Dette gælder dog ikke de informationer, der fremgår af fakturaer, som jeg er forpligtet til at opbevare i fem år.

Hvad forstås ved personfølsomme data
Eksempelvis oplysninger om dit helbred, din økonomi, din religion etc.

Jeg har ikke brug for personfølsomme oplysninger om dig, og jeg gemmer ingen personfølsomme data. Giver du mig fortrolige eller personfølsomme informationer under vores samtaler, i mails eller på anden vis, bliver de ikke noteret, ikke gemt og ikke delt med andre.