Tidligere tillidshverv

Erhverv Aarhus

Medlem af bestyrelsen i perioden 2009-2015..
Læs mere om Erhverv Aarhus

BMO

Stifter og facilitator af netværket BMO fra 2006 til 2022, hvor jeg gav stafetten videre til en stærk styregruppe..

High:Five

Medlem af følgegruppe for High:Five Østjylland 2009-2015. Sad i styregruppen for projektet "Aldrig mere fængsel".
Læs mere om High:Five

Plus-Kids Aps

Tidligere medejer og medlem af bestyrelsen for webshoppen Plus-Kids.dk.

MG50

Netværket MG50 bestod af omkring 70 mindre virksomheder inden for IT, media, kommunikation, rådgivning og videnservice i Aarhus og omegn. MG50 blev i 2009 fusioneret med Erhverv Aarhus. Fra marts 2006 var jeg medlem af bestyrelsen, og fra maj 2007 og frem til fusionen med Erhverv Aarhus var jeg formand for bestyrelsen i MG50.

Aarhus Kommunes Iværksætterpanel

I december 2005 blev jeg udvalgt til at deltage i borgmester Nicolai Wammens nye Iværksætterpanel i Århus. Blandt kravene til deltagelse var først og fremmest, at man var en iværksætter, og at man var aktivt med i et eller flere netværk. Formålet med panelet var at give daværende borgmester Nicolai Wammen (S) og Aarhus Kommunes Erhvervsafdeling inspiration til, hvordan man skaber de optimale betingelser for iværksættere i Region Midtjylland. I 2011 blev panelet nedlagt, men jeg er glad for at kunne fortsætte den gode kontakt til Aarhus Kommunes Erhvervsafdeling og de øvrige paneldeltagere.

Tænketank

I 2010 blev jeg udvalgt til at være deltager i 'Tænketanken til udvikling af iværksætterstrategien for Århus', som blev nedsat af Erhvervsafdelingen.

Kontakt Hanne Wick

Send en mail, brug kontaktformularen eller ring til 23480033.

Har du brug for at kontakte mig hos UdviklingOdder, kan du læse mere om, hvad jeg kan hjælpe dig med og finde kontaktinfo på hjemmesiden Iværksætter Odder, hvor jeg har samlet alle vores tilbud til iværksættere og små virksomheder i Odder kommune.