SEO rådgivning

Wick Kommunikation tilbyder både rådgivning om SEO og udførelse af SEO arbejde, herunder optimering og redigering af tekster til hjemmesider, så de bliver tilpasset brugerne og søgemaskinerne.

Vil du også gerne stå øverst i Google?
Alle vil gerne have, at lige netop deres hjemmeside bliver vist øverst i listen af søgeresultater i søgemaskinerne, og der ofres enorme summer for at opnå dette. De fleste af os er ikke i stand til at betale så meget, så vi må nøjes med at gøre det bedst muligt - men det er slet ikke så ringe endda.

Hele emnet med søgemaskiner er uendeligt stort, og det, der var "lov" eller i det mindste "best practice" i går, kan være fuldstændig spild af tid i dag.

Til gengæld kan du være ret sikker på, at så længe du arbejder på at gøre dit website så brugervenligt som muligt, så gør du det også søgemaskinevenligt – i hvert fald i forhold til Google. For heldigvis ønsker Google at vise brugeren så gode og relevante resultater som muligt, så Googles algoritme er udformet til at "præmiere" godt indhold og brugervenlighed.

Nu er Google jo ikke den eneste søgemaskine i verden, og i andre lande er Google ikke så dominerende som i Danmark. Hvis du har en international hjemmeside – eller du har hjemmesider i andre lande, bør du undersøge, hvilken søgemaskine der bruges mest i det land og optimere til den også.

Jeg har valgt udelukkende at tage udgangspunkt i Google i mine artikler om søgemaskineoptimering. Se links til artiklerne i spalten til højre.

Hvis du vil vide mere eller have hjælp til SEO, så kontakt Wick Kommunikation.

SEO-tjek

Få lavet et SEO-tjek af din hjemmeside eller webshop hos Wick Kommunikation.

Læs også ...

Hvis du vil vide mere om søgemaskineoptimering / SEO, kan du læse disse artikler:

Kontakt Hanne Wick - 2348 0033

Du kan også sende en mail eller bruge kontaktformularen.