SEO

Vil du også gerne stå øverst i Google?
Alle vil gerne have, at lige netop deres hjemmeside bliver vist øverst i listen af søgeresultater i søgemaskinerne, og der ofres enorme summer for at opnå dette. De fleste af os er ikke i stand til at betale så meget, så vi må nøjes med at gøre det bedst muligt - men det er slet ikke så ringe endda.

Hele emnet med søgemaskiner er uendeligt stort, og det, der var "lov" eller i det mindste "best practice" i går, kan være fuldstændig spild af tid i dag.

Til gengæld kan du være ret sikker på, at så længe du arbejder på at gøre dit website så brugervenligt som muligt, så gør du det også søgemaskinevenligt – i hvert fald i forhold til Google. For heldigvis ønsker Google at vise brugeren så gode og relevante resultater som muligt, så Googles algoritme er udformet til at "præmiere" godt indhold og brugervenlighed.

Nu er Google jo ikke den eneste søgemaskine i verden, og i andre lande er Google ikke så dominerende som i Danmark. Hvis du har en international hjemmeside – eller du har hjemmesider i andre lande, bør du undersøge, hvilken søgemaskine der bruges mest i det land og optimere til den også.

Jeg har valgt udelukkende at tage udgangspunkt i Google i mine artikler om søgemaskineoptimering. Se links til artiklerne i spalten til højre.

Læs også ...

Hvis du vil vide mere om søgemaskineoptimering / SEO, kan du læse disse artikler:

Kontakt Hanne Wick

Send en mail, brug kontaktformularen eller ring til 23480033.

Har du brug for at kontakte mig hos UdviklingOdder, kan du læse mere om, hvad jeg kan hjælpe dig med og finde kontaktinfo på hjemmesiden Iværksætter Odder, hvor jeg har samlet alle vores tilbud til iværksættere og små virksomheder i Odder kommune.

Markedsføringshåndbogen

Hanne Wick er medforfatter til Markedsføringshåndbogen for små virksomheder, som udkom i oktober 2018.
Markedsføringshåndbogens hjemmeside
Markedsføringshåndbogens Facebookside