Iværksætterrådgivning

- måske den vigtigste investering i din kommende virksomhed!

Iværksætterrådgivning hos Hanne Wick er sammensat af dels coaching, dels rådgivning:

  • Iværksættercoaching har til formål at hjælpe dig til at blive afklaret, om livet som iværksætter er noget for dig, få afdækket eventuelle fordomme og indre modstande, som står i vejen for livet som selvstændig, og sidst (men måske mest vigtigt) få afdækket dine styrker og potentialer, som du kan bruge i din kommende virksomhed.
  • Selve rådgivningen tager udgangspunkt i mange års erfaring med selvstændig virksomhed og iværksætteri samt rådgivning af mere end hundrede kommende selvstændige. Erfaringer, som kan hjælpe dig til at skyde genvej og få en lettere start med din egen virksomhed.

Iværksætterrådgiver Hanne Wick
Hanne Wick har siden 2010 rådgivet iværksættere omkring opstart og drift af egen virksomhed.

Hanne Wicks brede erhvervserfaring både som selvstændig gennem flere år og som medejer af andre iværksættervirksomheder samt erfaring som kommunikationsrådgiver for en lang række virksomheder har givet en god indsigt i de udfordringer, man som nystartet iværksætter kommer ud for.

Hanne Wick rådgiver iværksættere på tværs af branche, men de faglige spidskompetencer ligger især inden for følgende områder: web/internet, opstart af webshops, salg af konsulentydelser, netværksvirksomhed, socialøkonomiske virksomheder, detailhandel, mindre håndværksvirksomheder, alternative behandlere og mindre, ejerledede virksomheder.

Hvis du ønsker et 1:1 iværksætterkursus, så er et rådgivningsforløb hos Hanne Wick måske løsningen for dig.

Se priser for iværksætterrådgivning med Hanne Wick

Iværksætterrådgivning? Ring til Hanne Wick - 2348 0033.

Du er også velkommen til at sende en mail eller bruge kontaktformularen.
Iværksætterrådgivning

Iværksætter-håndbogen

Dorthe Klyvø og Hanne Wick har sammen skrevet en håndbog for iværksættere.
Iværksætterhåndbogen kan også bruges i undervisning i entreprenørskab, innovation eller iværksætteri eller til inspiration for fagfolk, der arbejder med rådgivning af iværksættere.

Læs mere om Iværksætterhåndbogen ...

Kontakt Hanne Wick

Send en mail, brug kontaktformularen eller ring til 23480033.

Har du brug for at kontakte mig hos UdviklingOdder, kan du læse mere om, hvad jeg kan hjælpe dig med og finde kontaktinfo på hjemmesiden Iværksætter Odder, hvor jeg har samlet alle vores tilbud til iværksættere og små virksomheder i Odder kommune.