Samarbejdspartnere

Wick Kommunikation tror på positiv synergieffekt og arbejder efter princippet "win-win or no deal". Dette afspejler sig tydeligt i valget af såvel kunder som samarbejdspartnere, og det mærkes i det daglige samarbejde som en stædig vilje til at opnå fuld tilfredshed hos alle parter.
Wick Kommunikation har et godt og nært samarbejde med en række virksomheder inden for forskellige kompetenceområder:

CMS-leverandør

Ajour CMS fra ITIDE A/S
ITIDE A/S har udviklet og markedsfører Content Management Systemet Ajour CMS, som Wick Kommunikation anbefaler. ITIDE tilbyder også udvikling, projektering og gennemførelse af internet opgaver. Programmering i .Net, Visual Basic, ASP og HTML mfl.
Wick Kommunikation og ITIDE har et tæt samarbejde i relation til en række kunder.

Læs mere om Ajour CMS fra ITIDE på www.ajourcms.dk.

PR og tekst

Dorthe Klyvø, Klyvø Tekst
På PR- og tekstarbejde samarbejder Wick Kommunikation med Dorthe Klyvø fra Klyvø Tekst.
Dorthe har mange års erfaring med udarbejdelse af professionelle tekster til brochurer, websites og PR. Derudover tilbyder Dorthe Klyvø oversættelse engelsk - dansk. Dorthe er god til at sætte sig ind i nye fagområder, produkter og markeder - og meget hurtig på tasterne!

Læs mere på Klyvø Teksts hjemmeside www.klyvo.dk

Fotografer

Vembye Photo
Birthe Vembye fra Vembye Photo er en topprofessionel og meget alsidig fotograf, som både kan stå for de lækreste modefotos og den helt utraditionelle fotopræsentation af en virksomhed. Samtidig har hun en dejlig personlighed, der kalder smilet frem på både professionelle og uprofessionelle modeller.
Læs mere om Birthe Vembye og Vembye Photo på www.vembyephoto.dk.

Birgit Skou Fotografi
Portrætter af unge og gamle, til fest, til hverdag og til business - Birgit kan få det bedste frem i enhver - også mig ...
Se kontaktinfo på Birgit Skou Fotografi på www.birgitskoufotografi.dk

Rådgivere

Margrete Bak, Karlbak
Med en baggrund som jurist og mange års erfaring med rådgivning af iværksættere og mikrovirksomheder er Margrete Bak en meget kompetent virksomhedscoach. Og så er hun et utroligt dejligt og positivt menneske!
Du finder Margrete Bak på www.karlbak.dk

Bladbjerg Kibsgaard
Helle Kibsgaards mangeårige erfaring som både leder og mellemleder og hendes stærke empati gør hende til en fremragende coach. Helle har især specialiseret sig i behandling af stress og stressrelaterede problemer.

Coach, sparringspartner og meget klog kone ...
Ingen af betegnelserne er fuldt ud dækkende for Lisbet Bladbjerg, men tilsammen giver de måske et billede af hendes stærke kompetencer. Lisbet har givet mig nogle uvuderlige værtøjer til både arbejdslivet og familielivet, og jeg kan kun anbefale hende på det varmeste!

Tilsammen udgør Helle og Lisbet virksomheden Bladbjerg Kibsgaard. Dér er man i gode hænder!

Innova Advokatfirma
Hellere spørge en gang for meget end en gang for lidt. Sådan har jeg det i forhold til eksperter inden for de områder, hvor jeg ikke selv er ekspert - f.eks. jura og økonomi.
I forhold til alle juridiske spørgsmål, kontrakter mv. har jeg spurgt Christian Lomborg fra Innova Advokatfirma til råds - og det kan jeg også varmt anbefale andre at gøre. Kontakt Christian Lomborg, Innova Advokatfirma.

Kontakt Hanne Wick

Send en mail, brug kontaktformularen eller ring til 23480033.

Har du brug for at kontakte mig hos UdviklingOdder, kan du læse mere om, hvad jeg kan hjælpe dig med og finde kontaktinfo på hjemmesiden Iværksætter Odder, hvor jeg har samlet alle vores tilbud til iværksættere og små virksomheder i Odder kommune.

Kontakt Hanne Wick

Send en mail, brug kontaktformularen eller ring til 23480033.

Har du brug for at kontakte mig hos UdviklingOdder, kan du læse mere om, hvad jeg kan hjælpe dig med og finde kontaktinfo på hjemmesiden Iværksætter Odder, hvor jeg har samlet alle vores tilbud til iværksættere og små virksomheder i Odder kommune.