Samarbejdspartnere

Wick Kommunikation tror på positiv synergieffekt og arbejder efter princippet "win-win or no deal". Dette afspejler sig tydeligt i valget af såvel kunder som samarbejdspartnere, og det mærkes i det daglige samarbejde som en stædig vilje til at opnå fuld tilfredshed hos alle parter.
Wick Kommunikation har et godt og nært samarbejde med en række virksomheder inden for forskellige kompetenceområder:

CMS-leverandør

Ajour CMS fra ITIDE A/S
ITIDE A/S har udviklet og markedsfører Content Management Systemet Ajour CMS, som Wick Kommunikation anbefaler. ITIDE tilbyder også udvikling, projektering og gennemførelse af internet opgaver. Programmering i .Net, Visual Basic, ASP og HTML mfl.
Wick Kommunikation og ITIDE har et tæt samarbejde i relation til en række kunder - hvilket også tydeligt fremgår under Webkunder.

Læs mere om Ajour CMS fra ITIDE på www.ajourcms.dk.

Kontakt Wick Kommunikation for priser på Ajour CMS.

Design & koncept

CZOO
Sune Engelund fra CZOO er måske Danmarks bedste grafiker ... Sikker stil, rene linier og kompromisløs kvalitet kendetegner alt, hvad han laver. Han er desuden perfektionist og lidt af en teknik-nørd, så den tekniske side af sagen er også altid i orden.
Og så er han og Morten rigtig gode til at finde superdygtige folk til CZOO!
Wick Kommunikation samarbejder med CZOO på en række opgaver, hvilket bl.a. fremgår under beskrivelsen af de enkelte kunder.
www.czoo.dk

Lotte Thorup, Grafisk Format
Sammen med Lotte Thorup fra Grafisk Format har Wick Kommunikation bl.a. udarbejdet en håndbog for Midtjysk Turisme - en produktion, der virkelig viste Lottes grafiske format og evne til godt samarbejde under en presset deadline.
Lotte er en dygtig grafiker med mange års erfaring fra bl.a. bogproduktion, annoncer og andre grafiske opgaver. Læs mere om Lotte Thorup og Grafisk Format på grafiskformat.dk

PR og tekst

Dorthe Klyvø, Klyvø Tekst
På PR- og tekstarbejde samarbejder Wick Kommunikation med Dorthe Klyvø fra Klyvø Tekst.
Dorthe har mange års erfaring med udarbejdelse af professionelle tekster til brochurer, websites og PR. Derudover tilbyder Dorthe Klyvø oversættelse engelsk - dansk. Dorthe er god til at sætte sig ind i nye fagområder, produkter og markeder - og meget hurtig på tasterne!
Sammen har vi bl.a. løst en spændende opgave for Midtjysk Turisme, hvor vi sammen med Lotte Thorup fra Grafisk Format udarbejdede en håndbog.
Vi fik følgende ord med på vejen fra Karin Buhl Slæggerup, som var souschef & kommunikationschef hos Midtjysk Turisme: "Matchet Klyvø & Wick har været noget nær et perfekt match, hvor struktur og overholdelse af stramme deadlines er gået hånd i hånd med kreativitet og opfindsomhed. Et helt igennem flot og gennemarbejdet slutprodukt."
Læs mere på Klyvø Teksts hjemmeside www.klyvo.dk

Fotografer

Vembye Photo
Birthe Vembye fra Vembye Photo er en topprofessionel og meget alsidig fotograf, som både kan stå for de lækreste modefotos og den helt utraditionelle fotopræsentation af en virksomhed. Samtidig har hun en dejlig personlighed, der kalder smilet frem på både professionelle og uprofessionelle modeller.
Læs mere om Birthe Vembye og Vembye Photo på www.vembyephoto.dk.

Birgit Skou Fotografi
Portrætter af unge og gamle, til fest, til hverdag og til business - Birgit kan få det bedste frem i enhver - også mig ...
Se kontaktinfo på Birgit Skou Fotografi på www.birgitskoufotografi.dk

Tegnere / illustratorer

Hans Henrik Ruus
Hans Henrik arbejder som procestegner for nogle af de største virksomheder rundt om i verden. Et andet af hans store specialer er de store, komplicerede illustrationer - f.eks. af tekniske anlæg mv. Men han kan også levere den lille, humoristiske tegning, som lige gør hele forskellen.
Du kan finde kontaktinfo på Hans Henrik Ruus på www.senrik.com

Snigne Design
Jeg elsker Signes humor og glade streg. Hun kan både lave illustrationer til dine kommunikationsopgaver og lave procesillustrationer.
Se Snigne Designs illustrationer

Rådgivere

Margrete Bak, Karlbak
Med en baggrund som jurist og mange års erfaring med rådgivning af iværksættere og mikrovirksomheder er Margrete Bak en meget kompetent virksomhedscoach. Og så er hun et utroligt dejligt og positivt menneske!
Du finder Margrete Bak på www.karlbak.dk
Hanne Wick er tilknyttet Karlbaks team af dygtige rådgivere inden for iværksætteri og vækstiværksættere.

Bladbjerg Kibsgaard
Helle Kibsgaards mangeårige erfaring som både leder og mellemleder og hendes stærke empati gør hende til en fremragende coach. Helle har især specialiseret sig i behandling af stress og stressrelaterede problemer.

Coach, sparringspartner og meget klog kone ...
Ingen af betegnelserne er fuldt ud dækkende for Lisbet Bladbjerg, men tilsammen giver de måske et billede af hendes stærke kompetencer. Lisbet har givet mig nogle uvuderlige værtøjer til både arbejdslivet og familielivet, og jeg kan kun anbefale hende på det varmeste!
Tilsammen udgør Helle og Lisbet Bladbjerg Kibsgaard. Dér er man i gode hænder!

Innova Advokatfirma
Hellere spørge en gang for meget end en gang for lidt. Sådan har jeg det i forhold til eksperter inden for de områder, hvor jeg ikke selv er ekspert - f.eks. jura og økonomi.
I forhold til alle juridiske spørgsmål, kontrakter mv. har jeg spurgt Christian Lomborg fra Innova Advokatfirma til råds - og det kan jeg også varmt anbefale andre at gøre. Kontakt Christian Lomborg, Innova Advokatfirma.

Regnskab og bogholderi

Gritt - min uundværlige bogholder
Gritt Nørgaard, GN Accounting, er min helt uundværlige samarbejdspartner, når det handler om at holde styr på bilag, debet og kredit. Gritt er MIN bogholder - selv om hun sidder et andet sted og også arbejder for andre kunder - men hun forstår at holde styr på det hele og give gode råd og sparring. Så kan jeg trygt gå ud i verden og gøre det, jeg er bedst til.
Hvis du også gerne vil have en fantastisk bogholder, så kontakt Gritt Nørgaard på gnaccounting.dk

Revisor
Der er selvfølgelig også en revisor til at holde øje med, at Gritt gør sit arbejde ordentligt - han har verdens letteste job ...
Min revisor er Jesper Frederiksen fra Deloitte i Aarhus: www.deloitte.dk

Kontakt Hanne Wick - 2348 0033

Du kan også sende en mail eller bruge kontaktformularen.

Ny samarbejdspartner

Kontakt Wick Kommunikation, hvis du kunne tænke dig at samarbejde om at lave gode løsninger til gode kunder og i godt selskab :-)

Kontakt Hanne Wick - 2348 0033

Du kan også sende en mail eller bruge kontaktformularen.