Virksomhedsrådgivning

Få hjælp til udvikling og optimering af din virksomhed!

Hanne Wick rådgiver virksomhedsledere og især ejerledede virksomheder om udvikling, optimering og drift af virksomheden med fokus på emner som:
  • Strategisk virksomhedsudvikling
  • Udvikling af nye produkter eller nye ydelser
  • Innovation
  • Optimering og motivation
  • Markedsføring
Hanne Wicks brede erhvervserfaring både som selvstændig, bestyrelsesmedlem og medejer af andre virksomheder samt erfaring som kommunikationsrådgiver for en lang række store og små virksomheder har givet en god indsigt i de udfordringer og muligheder, man har som virksomhedsejer og leder.

Hanne Wick tilbyder virksomhedsrådgivning på tværs af brancher, men de faglige spidskompetencer ligger inden for følgende områder: web / internet / IT virksomhed, webshops, konsulentfirma, netværksvirksomhed, socialøkonomisk virksomhed, detailhandel, alternative behandlere og mindre, ejerledede virksomheder.

Under Kunder > Virksomhedsudvikling kan du se nogle af de kunder, Hanne Wick har arbejdet med i Wick Kommunikation - og under Hanne Wicks CV kan du læse om erhvervserfaringer og kunder, Hanne Wick havde før opstarten af Wick Kommunikation.

Kontakt Hanne Wick hvis du ønsker sparring og rådgivning om udvikling af egen virksomhed.

Referencer

Se nogle af Wick Kommunikations referencer inden for rådgivning om virksomhedsudvikling under Kunder > Virksomhedsrådgivning.