Teaterbilletter.dk

Den Selvejende Institution Teaterbilletter.dk blev stiftet af en kreds af teatre i Storkøbenhavn i november 2006. Teaterbilletter.dk har til formål at forvalte midlerne fra formidlingsordningen i en fælles abonnementsordning for tilskudsberettiget professionel scenekunst.

Websitet www.teaterbilletter.dk er lavet af ITIDE A/S i Ajour CMS, og Wick Kommunikation har stået for at søgemaskineoptimere websitet.
Teaterbilletter.dk

Foredrag om Synlighed på nettet

Hanne Wick har desuden været oplægsholder på en række workshops for de teatre, som samarbejder med Teaterbilletter i hele landet.

Her er udtalelser fra nogle af deltagerne:
”Jeg synes Hannes gennemgang af de forskellige muligheder for at øge sin synlighed på nettet – jo specielt de helt gratis – var en guldgrube af nyttige informationer.”
Jens Christian Jensen, Projektcentret i Dansens Hus

”Hanne Wick kunne på få timer gøre CEO-optimering forståeligt og overskueligt, så det bliver en del af ens tankegang i hverdagen.”
Sascha Hegner, Taastrup Teater

”Jeg har været med til foredrag af Hanne Wick to gange, og hun er yderst kompetent, vidende og deler meget gerne ud af sine erfaringer. Jeg har været meget glad for at deltage begge gange.”
Søren Veien, Zangensbergs Teater

Kontakt Hanne Wick - 2348 0033

Du kan også sende en mail eller bruge kontaktformularen.
Webkunder