Midtjysk Turisme

Workshop

I samarbejde med Midtjysk Turisme har Hanne Wick undervist webredaktører fra en række turistbureauer i det midtjyske i kommunikation og markedsføring på nettet, herunder specielt fokus på søgemaskineoptimering.
Håndbogen Smagsoplevelser fra Midtjysk Turisme

Håndbog "Smagsoplevelser"

Midtjysk Turisme har samlet erfaringer og best cases fra projektet Smagsoplevelser i en "kogebog", som giver en appetitvækker og inspiration til at udvikle smagsoplevelser til turismeprojektet.
Wick Kommunikation, Klyvø Tekst og Grafisk Format har i samarbejde med Midtjysk Turisme udviklet koncept og design for bogen, skrevet teksterne og stået for produktionen i en intenst produktionsforløb over knapt tre uger.

Helle Bjerg Hellesøe, Projektleder Midtjysk Turisme, skrev denne anbefaling på baggrund af samarbejdet omkring Smagsoplevelser:
"Hanne Wick og Dorthe Klyvø har med stort personligt engagement og drive formået på rekordtid at sætte sig ind i opgaven og leveret langt over forventet. Håndbogen "Smagsoplevelser - Vejen til succes" samler på fornemste vis to års intensive tests og resultater op i en både visuel flot og lettilgængelig håndbog, der rammer målgruppen lige i hjertet. Med tak for en fantastisk indsats giver jeg dem mine varmeste anbefalinger med på vejen."

Midtjysk Turisme er lukket, men håndbogen "Smagsoplevelser" kan downloades på Region Midtjyllands hjemmeside.
Kommunikation

Kontakt

Kontakt Hanne Wick hvis din virksomhed ønsker professionel hjælp med kommunikations-opgaver.

Kontakt Hanne Wick - 2348 0033

Du kan også sende en mail eller bruge kontaktformularen.