Rådgivning om kommunikation og markedsføring

Hanne Wick rådgiver om online kommunikation, markedsføring og synlighed på nettet - både via eget website og via sociale medier mv.

Hanne Wick har mere end 25 års erfaring med kommunikation og markedsføring generelt, herunder mere end ti års erfaring med fokus på internettet.

Internettet giver os mulighed for at målrette kommunikationen og markedsføringen til en specifik målgruppe. Der kan laves effektmåling på alle tiltag - og vi kan løbende optimere ud fra effektmålingerne.

Men indsatsen på nettet kan sjældent stå alene - derfor er det vigtigt med en bred erfaring inden for kommunikation og markedsføring, så du opnår fuld synergi mellem de trykte medier og internettet.

Ofte medfører ændringer i kommunikationen og markedsføringen også ændringer i interne arbejdsgange og medarbejdernes ansvarsområder. Hanne Wick hjælper gerne med sparring og rådgivning om dette som en del af den samlede rådgivning.

Kontakt Hanne Wick uanset om du har brug for rådgivning i forbindelse med en ny, omfattende internetløsning - eller om du blot har brug for nogle tips til søgemaskineoptimering.

Webkunder

Se Wick Kommunikations referencer under Webkunder.

Kontakt Hanne Wick - 2348 0033

Du kan også sende en mail eller bruge kontaktformularen.