CMS - Content Management System

Et CMS (Content Management System) er et system til at styre indholdet på en hjemmeside – også kaldet et administrationssystem.

Et CMS giver virksomhedens medarbejdere mulighed for at opdatere og udvide hjemmesiden uden at have forudgående kendskab til programmering eller design.

Opdatering ved hjælp af CMS er enkelt og brugervenligt, idet brugerlogikken og funktioner mv. er letgenkendelige fra standard office programmer. Hvis en medarbejder f.eks. er vant til at arbejde med Word, er vedkommende også i stand til at vedligeholde en hjemmeside med tekst, tabeller, skemaer, formularer og fotos.

Dermed kan arbejdet med at vedligeholde en omfattende hjemmeside uddelegeres til flere medarbejdere. Opdateringen foregår på internettet, så det er muligt at foretage opdatering på ethvert tidspunkt og uanset hvor man befinder sig – blot man har en internetforbindelse.

Et CMS er desuden med til at sikre, at virksomhedens designlinie overholdes, således at der skabes ensartethed og genkendelighed på hele sitet, også selv om mange medarbejdere er involveret i opdateringen.

En eventuel fremtidig designændring er også enkel at gennemføre, da designet for alle sider styres centralt fra stylesheets og templates. En ændring skal således kun foretages få steder for at få virkning for alle sider på hjemmesiden.

Kontakt Hanne Wick - 2348 0033

Du kan også sende en mail eller bruge kontaktformularen.
CMS

Krav til CMS

Hvilke krav skal du stille til et CMS?
Læs artiklen "Krav til CMS" ...

Ajour CMS

Wick Kommunikation anbefaler Content Management Systemet Ajour CMS fra ITIDE A/S, da det er et brugervenligt og samtidig meget omfattende og fleksibelt system, som kan følge en virksomheds behov, både nu og i fremtiden.

Læs mere om Ajour CMS og kontakt Wick Kommunikation for en demonstration af Ajour CMS.