Ajour CMS fra ITIDE A/S

Ajour CMS fra ITIDE
Wick Kommunikation anbefaler Content Management Systemet Ajour CMS fra ITIDE A/S, da det er et brugervenligt og samtidig meget omfattende og fleksibelt system, som kan følge en virksomheds behov, både nu og i fremtiden.

Content Management Systemet Ajour CMS anvendes af en lang række store og små virksomheder, organisationer og forretninger i ind- og udland. Blandt andre har TV2|OJ, Portal Danmark, Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut, Minister for Ligestilling, INCUBA, Fobazo, Jysk Rejsebureau, Family-Lab International, Medema-gruppen, Mærsk og SKAT valgt Ajour CMS til en eller flere af deres hjemmesider.

Ajour CMS er et program, et såkaldt Web Content Management System, opbygget af større eller mindre moduler, som tilsammen gør det muligt at opbygge og opdatere hjemmesider uden forudgående kendskab til programmering, HTML, designprogrammer eller Microsoft FrontPage.

Brugergrænsefladen i Ajour CMS er meget brugervenlig, hvilket gør det nemt at komme i gang med, og forenkler det daglige opdateringsarbejde. Brugeren kan vælge imellem en dansk- og en engelsksproget brugergrænseflade.

Ajour CMS er serverbaseret og kræver ingen installation af software. At det er serverbaseret giver den fordel, at det fungerer som en hjemmeside, hvor man skal logge ind. Man kan derfor administrere sin hjemmeside, uanset hvor i verden man befinder sig, når bare man har adgang til internettet. Arbejdet med at vedligeholde websites kan dermed også let uddelegeres eller outsources.

Ajour CMS er med til at sikre, at en designlinie overholdes, således der skabes ensartethed og genkendelighed på alle sider, også selv om mange medarbejdere og eksterne er involveret i opdateringen. Den centrale styring af siderne betyder også, at en eventuel fremtidig designændring er enkel at gennemføre. Ændringen skal kun foretages enkelte steder for at få virkning på alle sider på websitet.

Ajour CMS er et meget dynamisk værktøj, som kan tilpasses funktionelt, og som kan rumme ethvert layout, der kan fungere i HTML. Det vedligeholdes og videreudvikles kontinuerligt i samarbejde med en lang række virksomheder, som anvender systemet professionelt, hvilket i sig selv er med til at sikre systemets brugervenlighed og levedygtighed.

Ajour CMS er opbygget af moduler, som hver især indeholder forskellige funktioner. I takt med at nye behov opstår, er der mulighed for at bygge videre på Ajour CMS løsningen og udvide med nye funktioner.

Ajour CMS er fleksibelt og kan tilpasses virksomhedens behov – uanset om der er behov for en enkel præsentation på nettet eller en kompleks løsning med meget indhold, integration og speciel funktionalitet. Det adskiller sig fra andre content management systemer ved at være ekstremt fleksibelt og giver både webredaktør og designer store muligheder for at udfolde sig.

Ajour CMS er velegnet til Corporate solutions, idet du har mulighed for at lave flere hjemmesider i samme system, som trækker på fælles data fra eksempelvis en fil-, artikel-, forhandler-, arrangements- eller produktdatabase.

Sidst, men slet ikke mindst, er Ajour CMS optimeret til søgemaskinerne, hvilket er med til at give væsentlige besparelser i det videre arbejde med søgemaskineoptimering og online markedsføring.

Mere Ajour CMS?

Vil du gerne have en demonstration af Ajour CMS eller en teknisk specifikation - så kontakt Wick Kommunikation.
CMS

Kontakt Hanne Wick - 2348 0033

Du kan også sende en mail eller bruge kontaktformularen.